fbpx

SHKOLSKA OPREMA

 • ШКОЛСКА КРЕДА ВО БОЈА – S-COOL 1/12

  ШКОЛСКА КРЕДА ВО БОЈА – DUSTLESS S-COOL 1/12

   

  DUSTLESS ШКОЛСКА КРЕДА ВО БОЈА која не остава прашина на рацете.

  Достапна во пакување 1/12 и 1/100.

   

  → Проверете ги и останатите креди од нашата понуда

 • ШКОЛСКА КРЕДА ВО БОЈА – S-COOL 1/100

  ШКОЛСКА КРЕДА ВО БОЈА – DUSTLESS S-COOL 1/100

   

  DUSTLESS ШКОЛСКА КРЕДА ВО БОЈА која не остава прашина на рацете.

  Достапна во пакување 1/12 и 1/100.

   

  → Проверете ги и останатите креди од нашата понуда

 • ШКОЛСКА КРЕДА – S-COOL 1/12

  ШКОЛСКА КРЕДА – DUSTLESS S-COOL 1/12

   

  DUSTLESS ШКОЛСКА КРЕДА која не остава бела прашина на рацете.

  Достапна во пакување 1/12 и 1/100.

   

  → Проверете ги и останатите креди од нашата понуда

 • ШКОЛСКА КРЕДА – S-COOL 1/100

  ШКОЛСКА КРЕДА – DUSTLESS S-COOL 1/100

   

  DUSTLESS ШКОЛСКА КРЕДА која не остава бела прашина на рацете.

  Достапна во пакување 1/12 и 1/100.

   

  → Проверете ги и останатите креди од нашата понуда

 • НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

  НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

   

  ПЕЛИКАН НОЖИЦИ – ножици со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат ергономска и гумирана дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Идеални за канцелариска, училишна и домашна употреба.

 • НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – ЗАБАВНИ

  НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – ЗАБАВНИ

   

  ПЕЛИКАН НОЖИЦИ FANCY – ножици со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв за дополнителна заштита при сечење и ергономска дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Совршени за училишна, канцелариска и домашна употреба.

 • ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF193

  ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП ЦРНА – ОФ193

   

  Водоотпорна лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 40 x 14 x 30 cm

  Содржи: водоотпорен материјал, преграда за лаптоп, преграда за документи, два предни и еден заден џеб, трака за на рачка за куфер, анатомска рачка за носење, метален патент, дополнителен џеб за личните работи.

   

  → Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

 • ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF192

  ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП ЦРВЕНА – ОФ192

   

  Лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 39 x 7 x 30 cm

  Содржи: преграда за лаптоп, преграда за документи, анатомска рачка за носење, метален патент, неколку надворешни и внатрешни џебови.

   

  → Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

 • ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF191

  ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП ПЛАВО/СИВА – ОФ191

   

  Лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 39 x 7 x 30 cm

  Содржи: преграда за лаптоп, преграда за документи, анатомска рачка за носење, метален патент, надворешен џеб.

   

  → Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

 • ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF190

  ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП СИВА – ОФ190

   

  Лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 39 x 7 x 30 cm

  Содржи: преграда за лаптоп, преграда за документи, анатомска рачка за носење, метален патент, неколку надворешни и внатрешни џебови.

   

  → Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

 • ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF189

  ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП ЦРНА – ОФ189

   

  Лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 39 x 7 x 30 cm

  Содржи: преграда за лаптоп, преграда за документи, анатомска рачка за носење, метален патент, надворешен џеб.

   

  → Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

 • ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – ЖИВОТНИ S-COOL

  ДЕТСКИ НОЖИЦИ – ЖИВОТНИ

   

  Детски ножици во облик на животни со сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Нивниот забавен изглед ги прави интересни за сите деца.

  Жирафа / Зебра / Верверичка

   

 • ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – SAFETY TIPS S-COOL

  ДЕТСКИ НОЖИЦИ – SAFETY TIPS S-COOL

   

  Детски ножици со нежни пастелни бои и сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Совршени за училишна употреба.

   

 • ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g

  ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g

   

  ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g –  транспарентен лепак. Исклучително јак. Брзо лепи и се суши. Наменет за хартија, стакло, дрво, текстил, кожа, картон…Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ТРИАНГУЛАР

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА ХБ – ТРИАНГУЛАР

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во разни забавни бои што го прави интересен за сите деца.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – PELIKAN

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – PELIKAN

   

  Дрвен молив со гума од највисок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата.

  Хексагоналниот облик на моливот е за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. На телото на овој молив е исцртана таблицата за множење и го прави интересен за сите деца.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ПАСТЕЛ

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА ХБ – ПАСТЕЛ

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото и гумичката на овој молив се во нежни пастелни бои.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – НЕОН

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – НЕОН

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото и гумата на овој молив е во јаки неон бои и има атрактивен, модерен дизајн.

   

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – МЕТАЛИК

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – МЕТАЛИК

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во метализирани тонови со црна гумичка за бришење на врвот.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ЅВЕЗДИЧКИ

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ЅВЕЗДИЧКИ

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во светли интензивни бои со принт од ѕвеѕдички на него.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – NEON TUBE

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – NEON TUBE

   

  Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото и гумата на овој молив се во јаки неон бои што му даваат атрактивен и модерен изглед.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

   

 • ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ФЛЕКСИ

  ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ФЛЕКСИ

   

  Дрвен молив со гума HB. Направен е од дрво кое е поразлично од стандардните и дозволува одредено виткање без да се скрши. Има цврста HB мина која тешко се крши. Телото на овој молив е во разни забавни бои што го прави интересен за сите деца.

  Хексагоналниот облик на моливот е за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ HB – ТРИАНГУЛАР

  ДРВЕН МОЛИВ HB – ТРИАНГУЛАР

   

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во повеќе различни бои што го прави интересен за сите деца.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ HB – ПРЕМИУМ

  ДРВЕН МОЛИВ HB – ПРЕМИУМ

   

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во црна боја со јаки неон линии по неговата должива што го прави интересен за сите деца.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ HB – КРИСТАЛ

  ДРВЕН МОЛИВ HB – КРИСТАЛ

   

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е со разни интересни илустрации и кристали во боја што го прави интересен за сите деца.

 • УМЕТНИЧКИ ДРВЕН МОЛИВ – АРТ ЛАЈН

  УМЕТНИЧКИ ДРВЕН МОЛИВ – АРТ ЛАЈН

   

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Овој молив е достапен со различна тврдост на мината од 2H – 12B

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ HB – NEON + GOLD

  ДРВЕН МОЛИВ HB – NEON + GOLD

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. По должината на телото на овој молив се провлекуваат јаки неон линии што го прави интересен за сите деца.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

  ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

   

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата.

 • ДРВЕН МОЛИВ HB – BLUE

  ДРВЕН МОЛИВ HB – BLUE

   

  Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во силна плава боја, а врвот е обоен во неколку различни бои што му дава интересен и модерен изглед.

  Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

 • Тетратка – САНТОРО ГОРЏУС (А4 / А5 тврди корици )

  ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР ЛИЦЕНЦИ – ГОРЏУС (САНТОРО) – тврди корици

  A4 (9 различни дизајни) / A5 (8 различни дизајни)

   

  Формат: A4 (205×290) / А5 (145×202)

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  сива лепенка 1,5, mm + 130 g/m² хартија / Мат Пластификација + УВ лак + Глитер / 4+0

  Предлист: 110 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

  Дизајни: A4 (8 различни дизајни) / A5 (9 различни дизајни)

   

  Пакување:

  (А4) Фолија/кутија/палета: 5 / 15/ 1080 парчиња

  (А5) Фолија/кутија/палета: 5 / 30/ 2160 парчиња

   

  * ГОРЏУС тетратката е достапна во:

  А5 формат  / А4 формат  / А5 формат (тврди корици)  / А4 формат (тврди корици)

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • Тетратка ПРЕМИУМ – ТРАВЕЛ (А4)

  ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – ТРАВЕЛ ПРЕМИУМ АКЦИЈА

   

  Формат: A4 (205×297)

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  250 g/m² хартија / Сјајна УВ Пластификација / 4+0

  Линијатура: линии / коцки / чиста

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ГРАДОВИ 3Д (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ГРАДОВИ 3D ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) –  3D корица

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 330 g/m² / 3Д рељефна изработка / UV лак + Мат Пластификација / 5+0 металпринт

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ЖИВОТНИ 3Д (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ЖИВОТНИ 3D ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) – меки корици 3D

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 330 g/m² / 3Д рељефна изработка / UV лак + Мат Пластификација / 5+0 металпринт

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – СТАРКИ (А4/А5)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – СТАРКИ ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) 

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  (А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

  (А5) Фолија/кутија/палета: 10 / 120 / 5760 парчиња

   

  *оваа тетратка е достапна и во А5 формат

  *оваа тетратка е достапна и со тврди коцици А4 формат

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ФЛУО ПОРАКИ (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ФЛУО ПОРАКИ ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) – меки корици

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←