Back To Top Button

Стандард Тетратки

Стандард Тетратки од брендот Lipa Mill. Има огромен избор на дизајни на кориците за сечиј вкус. Достапни се во 3 линијатури: линии, коцки и чисти.

Стандард Тетратки од брендот Lipa Mill. Има огромен избор на дизајни на кориците за сечиј вкус. Достапни се во 3 линијатури: линии, коцки и чисти.