Back To Top Button

НАЛИВ ПЕРО S-COOL – COLOURED

70 ден

НАЛИВ ПЕРО S-COOL – COLOURED

 

Налив перо со висок квалитет и врв од нерѓосувачки челик. Има интересен дизајн и систем за спречување на капење при пишување.

Шифра: СЦ717