fbpx

Прашања и Одговори

Каде може да ги најдете нашите производи?

Во однос на канцелариските материјали, Графотекс е фокусиран на b2b сегментот. Сите компании кои се заинтересирани за соработка можат слободно да не контактираат на нашите e-mail адреси или телефонски броеви.

Во однос на школските материјали, нашите прозводи можете да ги најдете во сите поголеми ланци на маркети низ територијата на Македонија ( Веро, Веро Jumbo, Рамстор, Жито, Тинекс, Вива Фреш, Кит Го, Гранап, Рептил, Прима Центар (Тетово) , Стибера Ексклузив (Прилеп, Кавадарци), СБВ Маркети (Скопје) ) како и во следниве книжари:

СкопјеЛитература МК, Македонија Биро, СБВ Маркети

СтрумицаКнижарница Култура

ТетовоКнижарница Ротринг, Прима Центар, Книжарница Рилиндја, Хартија Комерц

СтругаКнижарница Клио/ Квантум Екс, Книжарница Росанда

ОхридКнижарница Просвета Охрид

Ресен – ММ Софт, Мила С

Битола – Еуромаг 21, Македонска Книга 28, Книжарница Кокпит

ПрилепСтибера Ексклузив, Адриано, Книжарница Михаела, MaxPrint

КавадарциСтибера ЕксклузивГрафика ПрометДирикон

Неготино – Либерта

ШтипКафе Книжарница Арт, Книжарница ДавкА

ГевгелијаКнижарница Ние Пром

Куманово – Книжарница Младеновски, Книжарница Колекс Џивџи, Книжарница ХриАна

Велес – Ива 2003, Маг Комерц

Која е основната дејност на Графотекс?

Графотекс е најголем увозник и дистрибутер на школски и канцелариски материјали на пазарот во Македонија. Компаниите со кои работиме и ги застапуваме за територијата на Македонија се сметаат за водечки брендови во областа на школските и канцелариските материјали. Тоа се: Pelikan, Casio, Media Range (Гермнија) , Mar Mar – Lipa Mill (Хрватска), NBK, Vintec, Bigz (Србија), GPV (Романија), Tekiner Group (Турција), ReTech (Кина), Tony Perotti (Италија)

Какви производи можам да најдам во Графотекс?

Donec tempor, odio sed hendrerit placerat, tourna in posuere tortor, blandit nisi erat non tellus. Aenean non finibus turpis.

Последни новости

Соработници