Back To Top Button

ЕКОЛОШКИ БОИЦИ – NEW PEN 1/12

185 ден

ЕКОЛОШКИ БОИЦИ – NEW PEN 1/12

 

  • Направени од 100% рециклирана хартија
  • Без да се исече ниедно дрво
  • Потполно безбедни за децата
  • Без токсични материјали во производството
  • Уникатни, сите со различни дизајни, невозможно да најдете две исти
  • Направени со минимална потрошувачка на елекрична енергија
  • Екстра квалитетен графит, лесни за острење, тешки за кршење

Погледнете ги и еколошките моливи на New Pen 

Шифра: 96000001