Back To Top Button

Шредери

Шредери – Уништувачи на хартија и ЦД-иња од германскиот производител Geha.

Идеално иновативно решение за безбедно уништување на чувствителни податоци и информации.

Прочитај повеќе

Шредери – Уништувачи на хартија и ЦД-иња од германскиот производител Geha.

Идеално иновативно решение за безбедно уништување на чувствителни податоци и информации.

Прикажани сите 2 резултати