Back To Top Button

НАЛИВ ПЕРО S-COOL – Black Body

58 ден

НАЛИВ ПЕРО S-COOL – Black Body

 

Налив перо со висок квалитет и врв од нерѓосувачки челик. Има интересен дизајн и систем за спречување на капење при пишување.

 

Проверете ги и останатите налив пера од нашата понуда

Шифра: SC314