Back To Top Button

Коректори

Коректори и коректорни ленти за ефикасно и лесно исправување на писмените грешки. Со способност за брзо сушење и лесна и прецизна апликација, претставуваат практична алатка за на училиште.

Прочитај повеќе

Коректори и коректорни ленти за ефикасно и лесно исправување на писмените грешки. Со способност за брзо сушење и лесна и прецизна апликација, претставуваат практична алатка за на училиште.