Back To Top Button

Лепаци

Лепаци во стик и течни лепаци наменети за хартија, картон, ткаенина. Одличен избор за секојдневна употреба во училиште. Течните лепаци обезбедуваат прецизно нанесување и брзо сушење, додека лепаците во стик се практични и чисти, идеални за брзо лепење.

Прочитај повеќе

Лепаци во стик и течни лепаци наменети за хартија, картон, ткаенина. Одличен избор за секојдневна употреба во училиште. Течните лепаци обезбедуваат прецизно нанесување и брзо сушење, додека лепаците во стик се практични и чисти, идеални за брзо лепење.