Back To Top Button

Дрвени Боици

Дрвени Боици со највисок квалитет и пигмент од премиум квалитет. Мината е тешка за кршење, но многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор.

Прочитај повеќе

Дрвени Боици со највисок квалитет и пигмент од премиум квалитет. Мината е тешка за кршење, но многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор.

Прикажани сите 16 резултати