Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО S-COOL – MULTICOLOR (4 БОИ)

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО СКУЛ – MULTICOLOR

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – МУЛТИКОЛОР – е пенкало со 4 различни мастила / 4 различни бои (сина, црвена, црна, зелена). Има гумиран грип за да не се лизга при пишување. Изберете ја бојата што ја сакате и почнете со пишување.

Боја на мстило: сина, црвена, црна, зелена

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/36