Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО S-COOL – COOL

28 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО СКУЛ – COOL

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – COOL – има ергономски облик и мек гумиран грип за лесно и удобно пишување. Силните неон бои и модерниот дизајн го прават ова пенкало привлечно за секое дете

Боја на мстило: сина

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/40

Шифра: SC092