Back To Top Button

Колаж

Колаж самолеплива хартија е креативен и забавен материјал, идеален за изработка на уметнички проекти. Со своето лепливо покритие обезбедува лесно лепење, а различните бои му допринесуваат на креативниот процес.

Прочитај повеќе

Колаж самолеплива хартија е креативен и забавен материјал, идеален за изработка на уметнички проекти. Со своето лепливо покритие обезбедува лесно лепење, а различните бои му допринесуваат на креативниот процес.

Showing the single result