Back To Top Button

Четки

Четки за темперни и водени бои изработени од квалитетно синтетичко влакно, со различни форми и големини за боење на ситни детали и широки површини кои ги задоволуваат потребите на учениците за креативно изразување.

Прочитај повеќе

Четки за темперни и водени бои изработени од квалитетно синтетичко влакно, со различни форми и големини за боење на ситни детали и широки површини кои ги задоволуваат потребите на учениците за креативно изразување.