Back To Top Button

Souverän

Souverän серијата на брендот Pelikan е вистинска класика во светот на ексклузивниот прибор за пишување. Серијата е достапна како налив перо, хемиско пенкало, ролер и технички молив.

Прочитај повеќе

Souverän серијата на брендот Pelikan е вистинска класика во светот на ексклузивниот прибор за пишување. Серијата е достапна како налив перо, хемиско пенкало, ролер и технички молив.

Прикажани сите 11 резултати