Back To Top Button

Острилки

Острилки од најразлични видови, вклучувајќи пластични и метални модели, со дополнителен контејнер за собирање на остатоците. Функционални и ефикасни за острење на моливи, дизајнирани со внимание кон квалитетот и практичната употребливост.

Прочитај повеќе

Острилки од најразлични видови, вклучувајќи пластични и метални модели, со дополнителен контејнер за собирање на остатоците. Функционални и ефикасни за острење на моливи, дизајнирани со внимание кон квалитетот и практичната употребливост.