Back To Top Button

Налив Пера

Налив Пера со висок квалитет и долготрајност. Изработени од нерѓосувачки челик и иновативен систем за спречување на капењето, што ги прави идеални за ученици кои бараат практични и стилски алатки.

Прочитај повеќе

Налив Пера со висок квалитет и долготрајност. Изработени од нерѓосувачки челик и иновативен систем за спречување на капењето, што ги прави идеални за ученици кои бараат практични и стилски алатки.