Back To Top Button

Ламинатори

Ламинатори од програмата на германскиот производител Geha.

Високо квалитетни ламинатори за пластифицирање на листови до А3 и А4 формат, за заштита на документите и фотографиите.

Прочитај повеќе

Ламинатори од програмата на германскиот производител Geha.

Високо квалитетни ламинатори за пластифицирање на листови до А3 и А4 формат, за заштита на документите и фотографиите.

Прикажани сите 2 резултати