Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО S-COOL – COLOR ZONE

25 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО СКУЛ – COLOR ZONE

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – КОЛОР ЗОНЕ – има ергономски облик и мек гумиран грип за лесно и удобно пишување. Разните бои и модерниот дизајн го прават ова пенкало привлечно за секое дете

Боја на мстило: сина

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/48

Шифра: СЦ097