Back To Top Button

ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Cool

21 ден

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ S-COOL – Cool

 

Технички молив со висок квалитет и ергономски гумиран грип за поудобно и полесно пишување. Силните неон бои и модерниот дизајн го прават овој технички молив привлечен за секое дете.

Мина: 0,5 mm

Кутија: 1/40

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Шифра: СЦ093