Back To Top Button

ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Attractive Design

29 ден

ТЕНКОМИНЕЦ S-COOL – Attractive Design

 

Тенкоминец со висок квалитет и ергономски грип за поудобно и полесно пишување. Има модерен дизајн во нежни пастелни бои кои го прават овој тенкоминец интересен за сите деца.

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/48

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Шифра: SC606