Back To Top Button

За нас

ГРАФОТЕКС – Вашиот партнер во секојдневното работење

Графотекс ДОО Скопје почнува да работи во 1993 година. Уште од самите почетоци па се до денес ние се обидуваме да ги следиме и разбереме потребите на нашите купувачи. Со нашата разновидна понуда секогаш сакаме да ги задоволиме нивните барања и потреби. Високиот квалитет и високата професионалност се нашите основни принципи на работа. Тие не водат до – за нас крајната цел – задоволните клиенти, кои пак повеќе од 29 години ни ја укажуваат нивната доверба.

Нашата разновидна понуда вклучува секаков вид на канцелариски и школски прибор, тонери, ексклузивни пенкала, гифт програма, компјутерска галантерија, уметнички и промо материјали од најпознатите светски брендови.

Графотекс е увозник и дистрибутер на брендовите: Pelikan, Porsche DesignⓇ, PelikanFWI, Herlitz, Media Range (Германија) Casio (Јапонија), MarMarLipaMill (Хрватска), NBK, Vintec, Bigz (Србија), GPV (Романија), Tekiner Group (Турција), ReTech (Кина), Tony Perotti (Италија), DisneyⓇ (Спрее, Бугарија). Нивните производи се сметаат за водечки во областа на школските и канцелариските материјали ширум светот.

Графотекс е редовен учесник на различни саеми ширум Европа. Ги прати сите светски трендови и се обидува секоја година да донесе нешто ново и различно за нас на пазарот во Македонија.

Сето ова го издвојува Графотекс како лидер во областа на канцелариски и школски материјали на територијата на Македонија.

About Us Image

Како доказ за својот квалитет и грижа за околината и животната средина веќе години наназад сме горди сопственици на два различни сертификати: ISO9001 (сертификат за квалитет) и ISO14001 (сертификат за заштита на животната средина).

Certificate Icon

ISO 14001

ISO14001 е интернационален стандард кој ги дефинира параметрите кои се неопходни за еден функционален систем за управување со животна средина.

Certificate Icon

ISO 9001

ISO9001 е меѓународен стандард кој ги дефинира барања на системот за квалитет, чија примарна цел е задоволството на корисниците.

Наши Брендови

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Локација на дирекција

Локација на магацин