Back To Top Button

Classic Elegance

“Classic Elegance” серија на хемиски пенкала и налив пера од брендот Pelikan. Се истакнува со совршен изглед и непогрешлив креативен дизајн, кој секогаш останува актуелен и елегантен.

Серијата е достапна со златни или сребрени, високо-полирани детали. Сите делови се произведени и составени во Германија.

Прочитај повеќе

“Classic Elegance” серија на хемиски пенкала и налив пера од брендот Pelikan. Се истакнува со совршен изглед и непогрешлив креативен дизајн, кој секогаш останува актуелен и елегантен.

Серијата е достапна со златни или сребрени, високо-полирани детали. Сите делови се произведени и составени во Германија.

Прикажани сите 12 резултати