Back To Top Button

Пластелин

Пластелин со висок квалитет и разновидни јаки бои, мек и лесен за обликување. Пластелинот овозможува подобрување на моториката и зголемување на креативноста кај децата.

Пластелин со висок квалитет и разновидни јаки бои, мек и лесен за обликување. Пластелинот овозможува подобрување на моториката и зголемување на креативноста кај децата.

Прикажани сите 4 резултати