Back To Top Button

Гуми

Гуми за бришење со премиум квалитет за лесно и брзо бришење на сите видови графит од хартијата. Гумите се специјално дизајнирани да не ја кинат хартијата и не оставаат траги, што ги прави идеални за прецизно корегирање и чиста хартија.

Прочитај повеќе

Гуми за бришење со премиум квалитет за лесно и брзо бришење на сите видови графит од хартијата. Гумите се специјално дизајнирани да не ја кинат хартијата и не оставаат траги, што ги прави идеални за прецизно корегирање и чиста хартија.