Back To Top Button

РОЛЕР ПЕНКАЛО СО ПАТРОНИ – PELIKAN PINA COLLADA

425 ден

РОЛЕР ПЕНКАЛО СО ПАТРОНИ – PELIKAN PINA COLLADA

 

Ролер пенкало со највисок квалитет кое работи со патрони поради што пишувањето го прави екстра лесно и удобно за оној кој го користи. Со помош на мастилото, пенкалото едноставно лизга по хартијата, а бојата веднаш се суши за да не дојде до размачкување.

Јаките бои и модерниот дизајн го прават ова пенкало привлечно за секој. Достапно е во 3 различни бои.

Самото пенкало си доаѓа со еден патрон. Препорачливи се патроните на Пеликан за најдобро пишувачо искуство.

Мина: 0,7 mm

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Шифра: 9000505 / 9000504 / 9000503