Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – SOFT TOUCH – СЕТ 2/1

60 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – SOFT TOUCH – СЕТ 2/1

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – SOFT TOUCH – СЕТ2/1 – обожено е со мек материјал за лесно и удобно пишување. Пастелните и меки бои и модерниот дизајн го прават ова пенкало привлечно за секој. Достапно е во 4 различни пастелни бои.

 

*во забелешка на нарачката наведете кои две бои сакате да се испорачат, доколку не биде наведено ќе се додадат бои по избор.

Шифра: 61000240