fbpx

MRSNI BOI

 • Четки за Темперни Бои S – COOL

  Четки за Темперни Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 16) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Темперни Бои PELIKAN

  Четки за Темперни Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 20) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Водени Бои S-COOL

  Четки за Водени Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 10) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Водени Бои PELIKAN

  Четки за Водени Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 12) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Триангулар S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – Триангулар СКУЛ 1/12

   

  Фломастери С-Кул, наменети за цртање и боење на хартија. Имаат ергономски триангулар облик кој овозможува удобно држење и лесно цртање со нив. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – ПВЦ S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – ПВЦ СКУЛ 1/12

   

  Фломастери С-Кул со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни фломастери

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Џамбо ПВЦ S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – JUMBO PVC S-Cool

   

  Фломастери С-Кул ЏАМБО ПВЦ – дебели фломастери наменети за цртање и боење на хартија. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни бои.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Џамбо S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – JUMBO S-Cool

   

  Фломастери С-Кул ЏАМБО – дебели фломастери наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни бои.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/12

  ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/12

   

  Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/10

  ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/10

   

  Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 10 различни фломастери

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Colorado PELIKAN

  ФЛОМАСТЕРИ – Colorado PELIKAN 1/24

   

  Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани во картонско пакување со 24 различни бои.

   

   

 • ТОРБА ЗА БЛОК БР.5 и БР.4

  ТОРБА ЗА БЛОК БРОЈ 5 И 4

   

  ТОРБА ЗА БЛОК направена од квалитетен водоотпорен материјал кој лесно се пере доколку дојде до прљање и е тешко да се искине.

  Димензии (бр.5): 340 x 475 mm

  Димензии (бр.4): 300 x 410 mm

   

  Торбата за блок број 5 е достапна во 4 различни дизајни.

  Торбата за блок број 4 е достапна во 2 различни дизајни.

 • Темперни Бои YOLLO 1/10 – 10ml

  Темперни Бои YOLLO 1/10 10ml – темперни бои во туба. Се одликуваат со силни, и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 10 различни бои од по 10ml во туба

   

 • Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml

  Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои S-Cool 1/12 12ml

  Темперни Бои S-Cool 1/12 12ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml

  Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни неон бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Спакувани се во атрактивно пакување.

   

 • Темперни Бои PELIKAN 25ml

  Темперни Бои PELIKAN 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови.

   

 • Темперни Бои PELIKAN 1/12

  Темперни Бои PELIKAN 1/12 – темперни бои во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои PELIKAN 1/10

  Темперни Бои PELIKAN 1/10 – темперни бои во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 10 различни бои во туба

   

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ СО ДВЕ ЛИЦА – Toy Story – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ СО ДВЕ ЛИЦА – Toy Story – Disney

   

  Предшколски Ранец со две лица – Toy Story – направен од ултра лесен квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 различни лица / дизајни за детето да може само да избере како сака да го носи. Овој ранец има 2 главни прегради, и дополнително уште 2 странични џеба за шишенца.

   

  Димензии: 32х26х12

  Тежина: 290 g

   

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ СО ДВЕ ЛИЦА – Mickey Mouse – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ СО ДВЕ ЛИЦА – Мики Маус – Disney

   

  Предшколски Ранец со две лица – Мики Маус – направен од ултра лесен квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 различни лица / дизајни за детето да може само да избере како сака да го носи. Овој ранец има 2 главни прегради, и дополнително уште 2 странични џеба за шишенца.

   

  Димензии: 32х26х12

  Тежина: 290 g

   

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ СО ДВЕ ЛИЦА – Frozen – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ СО ДВЕ ЛИЦА – Фрозен – Disney

   

  Предшколски Ранец со две лица – Фрозен – направен од ултра лесен квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 различни лица / дизајни за детето да може само да избере како сака да го носи. Овој ранец има 2 главни прегради, и дополнително уште 2 странични џеба за шишенца.

   

  Димензии: 32х26х12

  Тежина: 290 g

   

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ – Minnie Mouse – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ – Мини Маус – Disney

   

  Предшколски Ранец – Мини Маус – направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.

   

  Димензии: 32х24х16

  Тежина: 400 g

   

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ – Lion King – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ – Lion King – Disney

   

  Предшколски Ранец – Кралот Лав – направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.

   

  Димензии: 32х24х16

  Тежина: 400 g

   

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ – Aladdin – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ – Аладин – Disney

   

  Предшколски Ранец Аладин – направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.

   

  Димензии: 32х24х16

  Тежина: 400 g

   

 • РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Minnie Mouse – Disney

  АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Мини Маус – Disney

   

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

   

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

   

 • РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Lion King – Disney

  АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Кралот Лав – Disney

   

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

   

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

   

 • РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Frozen – Disney

  АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Фрозен – Disney

   

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

   

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

   

 • РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Cars – Disney

  АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Карс – Disney

   

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

   

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

   

 • РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Aladdin – Disney

  АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Аладин – Disney

   

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

   

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

   

 • Прибор за Моливи (Полн) – Toy Story – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Toy Story- Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Toy Story – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума

 • Прибор за Моливи (Полн) – Minnie Mouse – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Minnie Mouse- Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Мини Маус- Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума

 • Прибор за Моливи (Полн) – Mickey Mouse – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Mickey Mouse- Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Мики Маус- Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума

 • Прибор за Моливи (Полн) – Lion King – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Lion King – Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Кралот Лав – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума

 • Прибор за Моливи (Полн) – Frozen – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Frozen – Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Снежното Кралство – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума

 • Прибор за Моливи (Полн) – Cars – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Cars- Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Карс – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума