Back To Top Button
Попуст!

СЕТ ЗА УЧЕНИЦИ (1-5 одделение) – ОСНОВЕН

668 ден

Сет за деца од 1-5 одделение кој ги вклучува сите основни работи кои му требаат на ученикот.

Сетот се состои од 26 производи со висок квалитет и ги опфаќаат сите работи кои му требаат на еден ученик во првите години од неговото образоване.

Опремете се за на училиште со само еден клик.

Состав:

  • Дрвени боици Flexy S-Cool
  • Фломастери ПВЦ S-Cool
  • Гуми (сет од 4 гуми)
  • Моливи со гума ХБ (сет од 5 моливи)
  • Острилка Метална
  • Пластелин S-Cool
  • Ножички детски S-Cool
  • Лепак Stick 15gr
  • Колаж B5 формат
  • 10 тетратки А5 Lipa Mill – 52 листа (4 линии, 3 коцки, 3 без линии)

Шифра: 09000313-1