Back To Top Button
Попуст!

СЕТ ЗА УЧЕНИЦИ – PELIKAN PREMIUM 2

1,715 ден

Сет за ученици кој ги вклучува основните работи кои им требаат на децата за училиште. Сетот се состои од 33 производи со врвен квалитет од германскиот производител Pelikan.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Опремете се за на училиште со само еден клик.

Состав:

 • Фломастери – Pelikan Colorella Star 1/12
 • Дрвени Боици – Pelikan Silverino 1/12
 • Темперни бои во кутивче 25мл – Pelikan
 • Четки за темперни – Pelikan 8 и 10
 • Водени бои – Pelikan Junior
 • Четки за водени – Pelikan 4 и 8
 • Пенкала Pelikan (сет од 3 пенкала)
 • Моливи со гума HB Pelikan (сет од 10 моливи)
 • Гуми Pelikan (сет од 4 гуми)
 • Острилка со контејнер – Pelikan V Blade
 • Ножици – Pelikan Fancy
 • Лепак Stick Pelikan
 • Геометриски сет 4/1 Pelikan
 • Шестар Pelikan
 • Коректор лента ролер Pelikan
 • Текстмаркери Pelikan (сет од 2)

Шифра: 09000313-1-1-1