Back To Top Button

Водени Бои + Четка S-Cool Clear

Водени Бои + Четка S-Cool Clear

 

Водени Бои + Четка S-Cool Clear – Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.