Back To Top Button
Попуст!

СЕТ ЗА УЧЕНИЦИ (1-5 одделение) – НАДОПОЛНЕТ

1,079 ден

Сет за деца од 1-5 одделение кој ги вклучува сите основни работи кои му требаат на ученикот, надополнет со прибор за ликовно, линијари и тетратки А4 формат.

Сетот се состои од 29 производи со висок квалитет и ги опфаќаат сите работи кои му требаат на еден ученик во првите години од неговото образоване.

Опремете се за на училиште со само еден клик.

Состав:

 • Дрвени боици Flexy S-Cool
 • Фломастери ПВЦ S-Cool
 • Tемперни бои Yollo – големи 12мл/10
 • Водени бои + четка – големи Ф28 S-Cool
 • Гуми (сет од 4 гуми)
 • Моливи со гума ХБ (сет од 5 моливи)
 • Линијар Мултишаблон
 • Острилка Метална
 • Пластелин S-Cool
 • Ножички детски S-Cool
 • Лепак Stick 15gr
 • Колаж B5 формат
 • 5 тетратки А5 Lipa Mill – 52 листа (2 линии, 2 коцки, 1 без линии)
 • 5 тетратки А5 Lipa Mill – 52 листа (2 линии, 2 коцки, 1 без линии)

Шифра: set1 - nadopolnet