Back To Top Button

Глина S-Cool – 500g

95 ден

Глина S-Cool – 500g

 

СКУЛ ШКОЛСКАТА ГЛИНА е мека и еколошки чиста глина со висок квалитет. Големата мекост им овозможува на децата да ги направат фигурите до најситните детали. Правењето разни фигури и облици со глина им помага на најмладите при развивање на нивните моторички вештини и креативност.

Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

Достапна е и во пакување од 250g.

 

Шифра: 074000242/СЦ150