Back To Top Button
Попуст!

СЕТ ЗА УЧЕНИЦИ (5-9 одделение)

834 ден

Сет за деца од 5-9 одделение кој ги вклучува сите основни работи кои му требаат на ученикот во овој период од неговото школување.

Сетот се состои од 27 производи со висок квалитет и ги опфаќа основните работи кои му требаат на еден ученик кој се наоѓа помеѓу 5-9 одделение.

Опремете се за на училиште со само еден клик.

Состав:

  • Пенкала S-Cool (сет од 5 пенкала)
  • 2 тенкоминци S-Cool
  • Mини за тенкоминец S-Cool
  • Гуми (сет од 4 гуми)
  • Моливи со гума ХБ (сет од 5 моливи)
  • Tемперни бои Yollo – големи 12мл / 10
  • Водени бои + четка – големи Ф28 S-Cool
  • Геометриски сет од 4 линијари – Голем
  • Шестар S-Cool
  • 6 тетратки А4 Lipa Mill – 52 листа (2 линии, 2 коцки, 2 без линии)

Шифра: set5-9