Back To Top Button

ДРВЕНИ БОИЦИ – Двобојни 12/24 PELIKAN

215 ден

ДРВЕНИ БОИЦИ – ДВОБОЈНИ ПЕЛИКАН (12 боички / 24 бои)

 

ДВОБОЈНИТЕ ДРВЕНИ БОИЦИ НА ПЕЛИКАН имаат 2 различни бои на една боичка. Во едно пакување од 12 дрвени боици има 24 различни бои. Дрвените Боици на ПЕЛИКАН се направени од дрво со највисок квалитет и пигмент од премиум квалитет. Мината кај овие боици е тешка за кршење, а притоа многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор.

Овие боици имаат FSC сертификат што значи дека се еко-френдли затоа што не се направени од дрво од загрозените тропски шумски подрачја.

 

 

Шифра: 09000317