Back To Top Button

Водени Бои + Четка PELIKAN K24

Водени Бои + Четка PELIKAN K24 – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта. Секоја боја се наоѓа во поединечно кутивче кое може да се извади и да се користи посебно од останатите бои.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.