Back To Top Button

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – BRIGHT COLORS S-COOL

ден

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – BRIGHT COLORS S-COOL

 

Квалитетна гума за лесно, брзо и прецизно бришење на сите видови на графит од површината. Забавните бои ја прават привлечна за сите деца. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

Шифра: СЦ011