Back To Top Button

ЛЕПАК СТИК – PELIKAN 10g

49 ден

ЛЕПАК СТИК – PELIKAN 10g

 

ЛЕПАК СТИК – PELIKAN 10g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален како за школска така и домашна употреба. Нетоксичен.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.