Back To Top Button

ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 15g

33 ден

ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 15g

 

ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 15g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, училишна и домашна употреба. Нетоксичен.

Нема на залиха

Шифра: OF 062 / 74000566