Back To Top Button

ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g

49 ден

ЛЕПАК СТИК – PELIKAN – PELIFIX 10g

 

ЛЕПАК СТИК – PELIKAN – PELIFIX 10g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Шифра: 09000252