Back To Top Button

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 60 ml

35 ден

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 60ml

 

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE –  исклучително јак лепак за сите намени. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Шифра: 074000550