Back To Top Button

ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g

138 ден

ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g –  транспарентен лепак. Исклучително јак. Брзо лепи и се суши. Наменет за хартија, стакло, дрво, текстил, кожа, картон…Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Шифра: 09000219