Back To Top Button

ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 21g

40 ден

ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 21g

 

ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 21g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, училишна и домашна употреба. Нетоксичен.

Шифра: OF 063 / 74001094