Back To Top Button

ЛЕПАК ТЕЧЕН OFFISHOP – 50 ml

21 ден

ЛЕПАК ТЕЧЕН OFFISHOP – 50 ml

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН OFFISHOP – 50 ml – транспарентен лепак. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Шифра: OF156 / 74000973