Back To Top Button

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 100ml

45 ден

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 100ml

 

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE –  исклучително јак лепак за сите намени. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Шифра: ОФ172