Back To Top Button

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) OFFISHOP – UNI GLUE 20ml

60 ден

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) OFFISHOP – UNI GLUE 20ml

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН ОФФИШОП (УНИВЕРЗАЛЕН) – UNI GLUE –  водоотпорен и транспарентен лепак на база на синтетичка смола, исклучително јак. Брзо лепи и се суши. Наменет за хартија, стакло, дрво, порцелан, текстил… Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Шифра: OF066 / 74000548