Back To Top Button

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml

40 ден

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml – транспарентен лепак. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Нема на залиха

Шифра: 074000448