Back To Top Button

Новогодишно Пакетче за Деца над 5 години (2)

650 ден

Новогодишно Пакетче за Деца над 5 години составено од сликовници, боенки, боици, балони и многу друго за огромна радост, забава и едукација на децата, спакувани во одлична подарок кутија.

Состав на пакетчето:

Детска Книга –“Волшебните прегратки“
Детска Книга: „Вистинска приказна за две соседни кралства“
Сликовница со активности: „Авантурита на Матеј и Луна“
Сликовница: „Двајца Дедо Мразовци“
Боенка: „Winter tales“/”Hello Winter”
Боенка A4
Боенка А5 –“Дедо Мраз“
Дрвени боици
Друштвена игра
Висиномер
Новогодишен букмаркер
Новогодишна честитка
Балони x 3
Бројна или азбучна лента

→Погледнете ги сите новогодишни подароци од нашата програма тука←

Шифра: нп-4