Back To Top Button

Новогодишно Пакетче за Деца до 5 години

450 ден

Новогодишно Пакетче за Деца до 5 години составено од сликовници, боенки, боици, балони и многу друго за огромна радост и забава на децата спакувани во одлична подарок кутија.

Состав на пакетчето:

Сликовница: „Мојата прва книга со зборови“/“Бои, Мои, Твои
Сликовница: „Бајки или Басни од Македонија“
Новогодишна боенка A4
Мала Боенка со стикери
Мрсни боици
Детско списание
Новогодишен букмаркер
Новогодишна честитка
Балони x 3
Бројна или азбучна лента

 

→Погледнете ги сите новогодишни подароци од нашата програма тука←

Шифра: нп-1