Back To Top Button

ТЕТРАТКА ПРЕМИУМ – СНУПИ LIPA MILL(А4)

131 ден

ТЕТРАТКА ПРЕМИУМ – СНУПИ LIPA MILL(А4)

Лиценцирана тетратка од омиленото куче од цртаните – Snoopy. Премиум колекцја која има 6 различи дизајни за сечиј вкус.

Листови: 40л/80 стр – 75 gsm бела хартија

Корица:  300 gsm

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недеостапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Видете ги сите колекции со клик тука

Шифра: 71000243